Bij Vylori weten we dat geur meer is dan alleen een gevoel. Het vertelt een verhaal. Maar welk parfum is de perfecte geur voor jou? Het vinden van de beste parfum voor jou is al moeilijk. Weten welk parfum je aan een geliefde moet geven, is nog moeilijker. Daarom maken we geschenksets die de beste parfums op de markt bevatten.

We bieden originele, authentieke parfums die zijn gedecanteerd in kleinere reisflesjes van 5 ml. Die zijn verpakt in een luxe vylori box. We voegen het parfummerk en de naam toe op de verstuivers.

Product disclaimer

Vylori is op geen enkele manier aangesloten, onderschreven, gesponsord of ondersteund door een van de merken waarvan wij de producten leveren. Alle logo’s en banners op deze website met betrekking tot merken zijn eigendom van het respectieve merk. In geen geval zullen we ooit enig merklogo of handelsmerk repliceren, dupliceren of kopiëren, noch zullen we inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van deze bedrijven. De Vylori website zal aan klanten altijd duidelijk laten zien dat de producten waarop deze disclaimer van toepassing is, zijn samengesteld uit echte geurproducten die zijn vervaardigd door de oorspronkelijke en beoogde eigenaar van het eigendomsrecht. Het aangeboden eindproduct is een echte geur in de verpakking die we leveren.